11 Temmuz 2012 Çarşamba

HAKSIZLIĞI DA KOYDUM BAVULA




Neyim tam olmuştu ki benim
Ne sevdam,ne kendim
Yaşadım yaşamasına da
ANLADIM Kİ
Hiç bir şeyim tam olmamış benim
Ne sevdam ,ne kendim



Gitmek ister her insan bir yerden,bir kalpten bir zaman uzağa, bir duygu mesafesi de olsa ,tek başına biriktirdiği yalnızlıklarını koyup bavula.Haksızlıkları da koymalı götürmeli yüreğinin götürdüğü uzağa, gömmeli bir daha kimseye musallat olmasınlar.Bir biletim olmadı ki gideyim,gitmeye bilet gereklimi o da muamma.Bir yere giderken evet de,kalpten giderken anlar insan bileti çoktan kesilmiş.Öyleyse bavula da gerek yok,taşıyamazsın onca anıyı, ağır gelir. Açılınca bavul,rengarenk yaşanmışlıklar koyar sana ,sorarsın kendine niye diye.Gittiğin yer uzaktır ya,sınırı geçerken kötü anlar silinir ,sevda yüklü anlar kalır.Bavulu taşıdığına mı yanarsın ,açtığınamı ? Süzülür gözünden sen istemesen de yaşlar hani şarkıda diyor ya birisi sen ,birisi ben iki damla yaş süzüldü gözlerimden , bu şarkıların hepsi sana yazılmış,seni anlatıyor sanarsın anlarsın gitmişsin sen.













http://www.youtube.com/watch?v=cu7sugmAGew&feature=player_detailpage

1 yorum:

angelo dedi ki...

Ben şahsen anı biriktirmem; daha doğrusu biriktirmemeye çalışırım. Hayatımın biriktirdiğim anıları tekrar yaşamaya fırsat bulamayacak kadar yoğun olacağını düşünüyorum. Kaldı ki biriktireceğin anılar için harcayacağın vakti yeni şeyler yaşamak için harcamayı daha fazla isterim.

Gidecek misin? Tabi ki git. Kalma, zorlama, suyunu çıkarma. İlişkiyi de tüketme, kendini de. Tüketme, tükenme.

Haksızlık? Hoş değil ama olmuşsa da kabul etmek lazım. Olan olmuş. Kabul et, affet. Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceği kurtarır.